Helllooo ;)

Hmmm! vet inte vad jag ska skriva om idag..hmmm ge mig ideer :)

Jag åker hem på Söndag :)

:P

Mycket och Mycket mer! :)

Inbrott I hölö
Om ni läste ländstidningen så i hölö var det ett inbrott. Det står inte att jag var med i det men det var jag! Jag låg nämligen och tältade på en äng medans domdär killarna gick förbi på vägen. Jag var med tre andra tjejer men det var jag som märkte dom först. Jag blev rädd för att dom hade saker i händerna (stege mm) Så vi gick ut från tältet när dom var bakom skogen om sprang till min kompis tomt i sovkläder :) Sen lite längre bort så hörde vi dom och vi fick panik. Hennes mamma kom ut och vi trodde det var dom,men det var det ju inte. Vi berättade vad som hade hänt och hon visste inte heller vad vi skulle göra :S Sen så hörde vi någon  (kille) som skrattade på vägen vid sidan om huset. Då sprang vi alla in. stannade inne ett litet tag tills vi TRODDE det var säkert! Jag var precis på väg ut för att hämta min mobil... Jag hade kommit 4-5 meter från dörren och det smal (BOOOOMMM) Vi blev alla rädda och sprang in igen! Då fick min kompis mamma panik och ringde polisen. Dom sa att dom skulle titta upp vad som hade hänt. Idag så läste jag och min kompis tidningen och det sa att en mans garage hade blivigt öppnat (Med saker tagna) Han tog bilen och letade efter dom.. Sen såg min kompis mamma att det var en man (kunde varit han) som gick över ängen och tog upp saker med hans fru och hund...
Det bra var att dom fick reda på vilka det var.. Men det stod att det var bara tre medans jag och mina kompisar såg mera! Men vem vet det kanske inte alls var dom... :)

Jag har nu 4 dagar kvar i mitt hemland :D Hoppas nu att jag kan njuta utan bovar :)

 :D Ha en bra dag! :D


HEJ!

Blir inge inlägg idag! SORYY! :)

Torekällberget och lite mer!

Idag åkte jag och familjen till torekällberget! Det var kul eftersom jag inte har varit där på länge. Där köpte vi glass och gick runt.
Denna bild är inte från torekällberget!

Ko från torekällberget


Lite om mig när jag började rida!
Jag var 3 år!Då gick jag till en ridskola som ligger lite uttanför Södertälje (Järna) .Sen så flyttade jag till ett privat stall när jag var 5 som låg i hölö. Senare så stängde dom ner. Då gick jag till ett annat stall i Järna! Och det var där som jag lärde mig det mesta som man behövde veta för att hoppa! Där var jag i många år! Men jag gick bara dit till mina lektioner som var på Måndagar. Ibland fick jag rida med min mammas grupp. Efter ett litet tag slutade min mamma. Hon sa inte i början värför hon hadde slutat, men sen sa hon att hon hadde ramlat av en häst och hon hadde fåt hjärnskakning. Men det blev jag tydlingen inte rädd för! :D
När jag var 10 så flyttade jag till Singapore. Det var 2 år då jag inte red för att det fans inget stall i Singapore som jag riktigt gillade.
Eftersom Singapore är så litet så är det bara runt 4 stall.
Sen fick jag reda på att ett nytt stall hade precis kommit, Och det är där jag är nu! (Jag kommer att ta bilder när jag är tillbaka i Singapore)  :D

KRAM PÅ ER ALL! vi ses!

Ridning in Sweden / Ridning i Sverige

Today i rode in Sweden. It is the first time in 3 years! It was fun. I rode out in the forest surounded by stones. We rode on the road which is stricktly iligal in Singapore. When we got over the road it started raining so we went for cover under the trees. I was riding a pretty fast horse so when we cantered he got excited. His trott was fast because he took big steps so he jumped up a stone.
PICTURES

We went to get the horses
And we were on our way!

HEJSAN!


Det här är en bild på mig!
Lite om mig själv..hmmmm
Jag bodde i Sverige i 10 år.Sen flyttade jag till Singapore, som ligger under Malaysia.Jag flyttade dig för att min pappa behövde jobba. Jag hade en blogg förut men jag orkade inte med den( http://www.sunblock20.blogspot.com/ ) Min mamma har en blogg  ( http://www.vitaanglar.blogspot.com/ )
Den hära bloggen kommer att handla om mig,djur(mest hästar) och lita annat.

Just nu är jag i Sverige men jag ska åka hem nästa Söndag.
Vi Ses!
Jag kommer att försöka att skriva varje dag men om jag inte kan det så säjer jag förlåt nu! :) Sen också så kommer jag att skriva på Engelska ibland.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Hej! Välkommen till min blogg! Om du är djurintresserad så har du kommit rätt! Fråga gärna frågor!